ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

6/recent/ticker-posts

ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ DNA ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΚΙ;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ! Fotis Lykakis 

Η εικόνα ίσως περιέχει: την Ελλ ην Ελευθερια, γένι και κοντινό πλάνο

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ
13-11-2015 ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ… ( β’ μέρος )
ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ DNA ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΣΙΠΑΚΙ;
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Άρα, ο κόσμος είναι πολύ μπερδεμένος! Εμείς το πάμε πραγματικά με Πολιτεία! Αν θα κάνουμε DNA σε έναν Εβραίο… αλλά τι εννούμε Εβραίο; Του Ισραήλ; Αφού οι Εβραίοι υιοθετούσαν Έλληνες. Πόσους Έλληνες θα βρούμε εκεί μέσα; Πρέπει όμως να ξέρετε ότι υπάρχουν κι Έλληνες βάρβαροι! Πιο Εβραίοι και από τους Εβραίους! Αλλά αφήστε να δούμε τώρα ποιος είναι Έλληνας και τι έχει γίνει με το DNA, για αυτό πονάνε!
Φτάσαμε το 2015 με τεράστιες τεχνολογίες, μιλάνε για τσιπάκι, μιλάνε για φωτογραφία…ποια φωτογραφία; Στην φωτογραφία, ή μεγαλώνεις, ή αρρωσταίνεις ή αφήνεις μαλλιά  ή μούσι… ξέρετε τι είναι να έχουμε DNA από το 1000 μΧ και το 2015 να μην βάλουμε το DNA μας πάνω στην ταυτότητα; Γιατί να μην έχει DNA η ταυτότητα; Δεν μιλάει κανείς για DNA, αλλά μιλάει για τσιπάκι! Καταρχήν, αν θα πέσεις από μια μοτοσυκλέτα και χάσεις τα αποτυπώματα σου, άμα τα κάψεις; Άμα καούν, τα αποτυπώματα δεν ξαναβγαίνουν! Άρα, δεν έχω αποτυπώματα! Να ξέρετε ότι το Αυτί είναι μοναδικό! Για το Αυτί ξέρουν οι υπηρεσίες, σου κάνουν προφίλ όταν σε συλλαμβάνουν, αλλά δεν το βάζουν στην ταυτότητα. Ωραία!
Το αυτί είναι αποτύπωμα όπως το όπλο και η σφαίρα. Δηλαδή, το κάθε όπλο θα σκάσει διαφορετικά το καψούλι. Αν το σκάσεις το καψούλι δύο μέτρα από την οθόνη, δεν υπάρχει κανένα όπλο που θα σκάσει το καψούλι στο ίδιο σημείο. Οπότε, το αυτί είναι αποτύπωμα! Γιατί ρε παιδιά, δεν βάζετε το αυτάκι; Με το DNA όμως καθαρίζουν όλα!
ΠΕΡΙ…ΑΥΤΙΟΥ !
Το ξέρετε ότι δεν γίνεται μεταμόσχευση αυτιού; Το ξέρετε ότι ούτε οι κλώνοι ακόμα δεν μπορούν να έχουν το ίδιο αυτί;
Βλέπεις λοιπόν τι κλειδιά έχει το DNA; Εγώ, με την πτωχή μου άποψη και αν αυτή μετράει, σας λέω ότι έχουμε 12 Πούτιν και όχι έναν! και τους έχουν σε δύο, για να μην παχύνει ο ένας και είναι ο άλλος αδύνατος!
Ο κάθε κλώνος δεν υπάρχει να έχει το ίδιο αυτί με τον άλλον κλώνο. ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΥΤΙΑ! Α, δηλαδή, εκεί έχει κενό!  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕΤΕ ΘΕΟΥΣ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣ! ΓΕΛΟΙΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ! Κοροϊδεύετε ανθρώπους, εντάξει! Μέχρι εκεί! ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΑΡΤΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΣΕΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ!
Δεν γίνεται λοιπόν να γίνει κλωνοποίηση του αυτιού. Αν κάποιος χάσει το αυτί του και το ίδιο, το ράψει γρήγορα, έχει καλώς! Οι πιο πολλοί Ρώσοι έχουν ραμμένα αυτιά και μύτες! Το αυτί και η μύτη- το μπροστινό της κομμάτι που έχει μέσα το ζελεδάκι- όταν παγώνει και πέσεις κάτω, σπάει σαν την πορσελάνη. Οπότε, το αυτί πέφτει! Όταν πέσεις κάτω και ακουμπήσει το αυτί στο έδαφος, σπάει από το κρύο! Δεν έχετε ακούσει: «Μου έπεσαν από το κρύο τα αυτιά;». Είναι πώς θα ακουμπήσεις! Το αυτί μπορεί να σου μείνει και στο χέρι δηλαδή, άμα παγώσεις πολύ και πρέπει να τρέξεις γρήγορα στο νοσοκομείο και το ράψεις. Αν πας ποτέ στην Σιβηρία, οι μισοί Ρώσοι είναι με ραμμένα αυτιά και μύτες.
Γ. ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ: Το θέμα του αυτιού το έχω συζητήσει με ειδικό που είναι στα αποτυπώματα και τον ρώτησα: γιατί βγάζεις το προφίλ φωτογραφία, αφού μου βγάζεις την μούρη μου και μου παίρνεις αποτυπώματα; Και παραδέχτηκε ότι το αυτί είναι στην ουσία το αποτύπωμα κι όχι τα δάκτυλα.
Α. ΣΩΡΡΑΣ: Ναι, αλλά στις ταυτότητες πάμε με το δάκτυλο τώρα! Είδες πως είναι τα πράγματα, και πόσα πράγματα ψάχνουμε τώρα και πόσα βγαίνουν; Είδες πόσα κλειδιά έχεις μέσα στην Διακήρυξη; Λέει στην Διακήρυξη: «να ελέγξουμε τα δημοτολόγια, για να δούμε τους εγγύς συγγενείς!». Γιατί το γράφουμε νομίζεις εκεί;
Γ. ΒΑΡΥΤΙΜΙΑΔΗΣ: Όσο για τον φόβο που λες, κανείς μας δεν πρέπει να φοβάται τίποτα. Καταρχήν, δεν έχω βγάλει το γυμνάσιο και εδώ έχουμε το Τζαμτζή  και του έχουμε δώσει και προσκλήσεις σε εκδηλώσεις που κάναμε και κάποια στιγμή μου είπε: «Η θέση μου είναι πολύ λεπτή!». Γιατί του λέω είναι λεπτή η θέση σου; Έλα να ακούσεις και να μας πεις! Με το που με βλέπει στο δρόμο, όταν είναι με παρέα, εξαφανίζεται! Φοβάται να μην ανοίξω το στόμα μου!  Όταν μπήκα στο γραφείο του για να του δώσω πρόσκληση τότε, είχε μέσα γύρω στους 6-7 ανθρώπους και του είπα τον λόγο για τον Αρτέμη Σώρρα, εκεί μου είπε ότι είναι λεπτή η θέση του…., αλλά τότε ήταν που είχε κάνει με τον Χοΐδη τον δήμαρχο της Σκύδρας, την υπερώτηση.